Vize per ne Ambasaden Greke? 

Cfare dokumentash duhet te plotesoj une per te aplikuar per vize ne Ambasaden Greke? Sa dokumenta duhet te nxjerr dhe cfare duket te bej me pas? Cila eshte procedura e mevonshme? 

Pyetur ne Ambasadat dhe Konsullatat - 1770 dite me parë

Terma: Vize per ne Ambasaden Greke 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 8 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko