Dua te aplikoje per llotarine kanadeze.Kam deshire te punoje dhe te jetoje ne kanada,kerkoje te emigroje ne kanada nepermjete llotarise kanadeze  

 

Pyetur ne Ambienti - 1304 dite me parë

Terma: Dua te aplikoje per llotarine kanadeze.Kam deshire te punoje dhe te jetoje ne kanada,kerkoje te emigroje ne kanada nepermjete  llotarise kanadeze  

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 9 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko