mardhenie seksuale 

prishem shpejt ne mardhenie seksuale dhe jam 30 vjec ne vend qe per moshen qe kam te kem me shum vones un prishem shum shpejt si ka mundsi  

Pyetur ne Familja dhe Maredheniet - 1767 dite me parë

Terma: mardhenie seksuale 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 9 11

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko