menyrat e prodhimit te energjise elektrike ne shqiperi 

cilat jane menyrat e prodhimit te rrymes elektrike ne shqiperi.informacione per hidrocentralet ne shqiperi,per termocentralet dhe per menyrat e tjera te prodhimit te energjise. 

Pyetur ne Fizike - 1792 dite me parë

Terma: menyrat e prodhimit te energjise elektrike ne shqiperi 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 5 4

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko