cila ishte pozita e territoreve ilire ne kohen e ndarjes se perandorise romake ne dy pjese?  

Te perfshihen politika qe ndoqen perandoret bizantine ne aspektin politik ekonomik shoqeror dhe kulruror ndaj popullsise arberore dhe territoreve te tyre 

Pyetur ne Histori - 1476 dite me parë

Terma: cila ishte pozita e territoreve ilire ne kohen e ndarjes se perandorise romake ne dy pjese  

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 6 4

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko