Aknet ne fytyre dhe trajtimi i tyre ne menyre natyrale 

 

Pyetur ne Lekure dhe Trupi - 1657 dite me parë

Terma: Aknet ne fytyre dhe trajtimi i tyre ne menyre natyrale 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 3 3

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko